Klubnyheder

W1siziisijiwmtcvmtivmdcvmzlvnnhyyjmxel9cyw5uzxiucg5nil1d?sha=fdb3def70662bbad

Vi har brug for din hjælp.

04.02.2022 / 04.02.2022

Kære dansere og forældre.

 

I snart 20 år har foreningen Dance Studio Frederikshavn tilbudt forskellige former for dans til både børn, unge og voksne.  Vi er i den tid vokset fra ca. 20 dansere til - i dag - over 200 dansere, som hver uge mødes omkring dansen.  I det daglige møder I vores dygtige instruktører, men bag dem står en bestyrelse, som styrer økonomien, planlægger arrangementer som opvisninger, juleshow og sommerfest, samt løser andre administrative opgaver, som er nødvendige, for at foreningen kan eksistere.


Vi står imidlertid overfor den udfordring, at nogle af vores "gamle" og erfarne bestyrelsesmedlemmer ønsker at træde tilbage og gå på "pension". Deres egne børn er nu så store, at de ikke længere danser i foreningen. Tilbage står 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Vi har derfor brug for 4 nye friske bestyrelsesmedlemmer, som vil hjælpe med at drive vores dejlige forening videre. Vi har forgæves søgt efter nye bestyrelsesmedlemmer igennem de seneste par år og er nu kommet dertil, at dette er en absolut nødvendighed, for at foreningen kan fortsætte med at eksistere under den nuværende form.  Dette er ikke ment som nogen trussel, men blot en erkendelse af, at foreningen ikke kan drive sig selv.


Vi håber, at der sidder nogle dansere eller forældre, som vil bidrage med nogle få timers arbejde om måneden, således at vores dansere også fremover kan mødes til sjov og hygge omkring dansen. Til gengæld kommer du med i en bestyrelse, hvor tonen er uformel, møder andre festlige frivillige og får erfaring med bestyrelsesarbejde.


Er du interesseret, så tilmeld dig til generalforsamlingen, som finder sted mandag den 28. februar 2022 i Arena Nord. Du kan læse mere om arbejdsopgaverne i bestyrelsen på vores hjemmeside www.dancestudiofrederikshavn.dk, men du er også velkommen til at kontakte Søren på tlf. 22221752 for at høre nærmere om bestyrelsesarbejdet.


Vi håber at se dig den 28. februar.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen for

Dance studio Frederikshavn


Seneste nyheder Generalforsamling 2022 Der indkaldes hermed til ordinær  generalforsamling i PLØKS onsdag den 23. februar 2022, kl. 19 i klubbens  lokaler. ... Læs mere 23.01.2022 af Dennis Waldemar LUKKET Som de fleste  nok har opdaget er der ...