Klubnyheder

W1siziisijiwmtcvmtivmdcvmzlvnnhyyjmxel9cyw5uzxiucg5nil1d?sha=fdb3def70662bbad

Dans, kontingent og Covid 19

30. december 2020, 12.12

Kære dansere, forældre, instruktører mv.

De nuværende restriktioner omkring indendørs idræt og foreningsliv er gældende til 21, april  2021, hvorefter vi forventer at kunne åbne igen.  Vi har pga. den lange nedlukning allerede reduceret i kontingent for januar -juni. 

PT tager vi udgangspunkt i de retningslinjer der senest er fremlagt, det kan selvfølgelig ændre sig igen, men vi vil løbende følge op på hvordan i skal forholde jer.

Vores børne og ungdomshold forventer vi starter op på normal vis den 21/4 og vi forventer at have undervisning helt frem til uge 25. 

Herudover vil vi overføre ubrugt kontingent til efteråret.

Hip Hop Voksne og Zumba - forventer vi opstart igen den 6.  maj. I tilfælde af, at vi igen må være 10 dansere i salen ad gangen, vil instruktøren dele holdet op efter en turnusordning, også her vil ubrugt kontingent blive overført til efteråret.

Går du på et hold, hvor der er 9 dansere tilmeldt, kan i møde op på almindelig vis.

Pardans - forventer vi opstart igen den 6. maj. i tilfælde af max 10 dansere i salen ad gangen vil Henrik og Karoline som i efteråret undervise i 2 sale så alle kan møde op. Vores pardanser hold er sat til at slutte med udgangen af maj måned, dette forventer vi at forlænge til udgangen af juni måned.

Herudover vil vi overføre ubrugt kontingent til efteråret.

I skal endelig kontakte os hvis der er noget vi kan hjælpe med eller hvis i har uddybende spørgsmål. I kan skrive til os på dancestudiofrh@outlook.dk.

TAK FORDI DU VENTER PÅ OS :-)

Husk at holde afstand - passe godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen Dance Studio Frederikshavn 

Klubnyheder